15 Nisan 2014 Salı

Donna Glove Meme Kitlesi Tespit Eldiveni


Donna Glove memedeki kimi zaman, bir susam tanesi veya toz şeker tanesi kadar küçük yeni gelişen kitlelerin tespitine yardımcı olan oldukça hassas bir meme kontrolü eldivenidir.
Meme kontrolü eldiveni kendi kendine meme muayenesi yapmada bir aracı görevi gören avuç içi büyüklüğünde bir eldivendir.
Patentli yapısı ile büyütücü palpasyon (elle muayene) etkisine dayalıdır ve sürtünmeyi azaltarak rahat hareket sağlar ve memeye bastırılması sırasında kitlelerin hareket etmesini engeller.
Daha somut ve belirgin bir dokunmaya imkan sağlar.
Bu hayli büyütülmüş elle muayene etkisi çıplak elle yapılan kendi kendine muayene ile mümkün olmamaktadır.

Kullanımı kolay, hızlı ve güvenlidir ve kendiniz yapabilirsiniz. Meme kitlelerini erken safhada, herhangi bir rahatsızlık veya yan etki olmaksızın teşhis etmeye yardımcı olabilmektedir.
Bu yeni ve koruyucu kit, kanser olabilecek çok küçük meme kitlelerini erken safhada teşhis etmede yardımcı olarak hayat kurtarmaktadır. Meme Kontrolü Eldiveni ile meme muayenesi son derece kolaydır. Herhangi bir anormallik tespit ettiğinizde derhal doktorunuza başvurunuz. Çok geç olana kadar beklemeyin. Donna Glove'u, doktorunuza ve/veya Meme Tarama Kliniğine yaptığınız düzenli ziyaretlerle birlikte düzenli kontrollerinizin bir parçası olarak kullanmanız tavsiye olunur.



ÖZELLİKLER
Donna Glove'un amacı, bir eldiven gibi giyilerek tek elle kolaylıkla kullanılabilen, dokunma ve elle muayene hissini artıran etkili bir cihaz sağlamaktır. Bu buluşun temel amacı kendi kendine meme muayenesi yaparken dokunma hissini artırarak yüksek derecede büyütülmüş bir palpasyon sağlamaktadır. Donna Glove üç kat Poliüretan membrandan oluşur: Üst katman, Orta katman ve Alt katman.
Üst katman ve orta katman üç taraftan kapalı olup bir tarafı ise açıktır, böylece avuç içi ebadında bir eldiven şekline sahiptir. Orta katman ve alt katman, içinde beyaz mineral yağ bulanan kapalı bir poşet formundadır, bu yağ sürtünmesiz hareket sağlayan bir kayganlaştırıcı vazifesi görmekte ve aynı zamanda dokunma hissinin ve etkili büyütülmüş palpasyonun artırılmasında bir katalizör görevi görmektedir. Eldivenlerin kullanımı dokunma hissini artırır ve dokunma hissinin kullanıldığı pek çok uygulamada yararlıdır. Eldiven, bir eldiven gibi giyilerek tek elle kullanılabildiğinden özellikle kullanışlıdır. Eldivenler nontoksiktir, tekrar tekrar kullanılabilir ve kullanıcının ellerinde veya dokunulan nesnede herhangi bir kalıntı bırakmaz.
Eldiven: Sadece haricen kullanım için, şeffaf, tatsız ve herhangi bir zehir içermeyen Poliüretan Membran; insan vücudu için zararsızdır.
Sıvı: Mineral Yağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder